Szállás Heraklion (Iráklio)

Kréta fővárosa, egyben Görögország negyedik legnagyobb városa, Heraklion (Iráklio) Kréta északi partján fekszik. Heraklion a több mint 170 ezer lakosú város a sziget legfontosabb kikötője és ipari központja is. A város Knósszosz kikötője volt egykor, ahol a mínosziak arannyal, kerámiával és sáfránnyal kereskedtek. Itt alakult ki Európa legősibb civilizációja, a mínosziak i.e. 2700 és 1450 között éltek a szigeten. A turisták közül legtöbben a Knósszosz-i palota romjait keresik fel a város közelében, de érdemes felkeresni Heraklionban a Régészeti Múzeumot is, melynek kiállítása 5000 év leletanyagát mutatja be, a korai bronzkortól a római időkig.

Szálláskereső

Írja be a keresőbe az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a megjelölt időpontban Heraklionban foglalható szállások listája fog megjelenni a szállás árával együtt

Heraklion (Iráklio)

Heraklion

Foglaljon szállást Heraklionban!Kattintson ide!
Szállás Heraklionban? Miért tetszik Heraklion az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Heraklionban? De miért érdemes Heraklionban szállást foglalni? Ismerje meg a szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségeket Heraklionban és Heraklion környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!