Szállás Chania (Haniá)

Chania (Haniá) látványos strandjai és aprócska szigetei miatt ismert üdülőhely, amely a vele azonos Chania nevű régióban található, 160 km-re Herakliontól Kréta északnyugati részén. Chania óvárosát érdemes megnézni, valamint a velencei kikötőt, melynek partján számtalan kávézót és éttermet találunk. A kikötő közelében vannak a legjobb tavernák, ahol garantáltan friss a hal. Érdemes elsétálni a velencei városfalon és megcsodálni a szépen felújított világítótornyot. Chania környékének leglenyűgözőbb látnivalója a világhírű Samaria Gorge, mely a leghosszabb (18 km) szurdok Európában.

Szálláskereső

Írja be a keresőbe az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a megjelölt időpontban Chaniában foglalható szállások listája fog megjelenni a szállás árával együtt

Chania (Haniá)

Chania

Foglaljon szállást Chaniában!Kattintson ide!
Szállás Chaniában (Haniában)? Miért tetszik Chania az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Chaniában? De miért érdemes Chaniában szállást foglalni? Ismerje meg a szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségeket Chaniában és Chania környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!