Szállás Agios Nikolaos

A Kréta keleti részén elhelyezkedő Agios Nikolaos Herakliontól 70 km-re keletre található. A város – amely Kréta talán legszebb települése – egy nagyon szép tó köré épült, melyet egy csatorna kapcsol össze a tengerrel. A 140 méter átmérőjű Voulismeni tavat a helyiek sokáig feneketlennek gondolták, ám még ennél is ismertebb legenda, hogy a krétaiak szerint a vízben maga Athéné istennő is megmártózott. Agios Nikolaos lüktető szíve ma a tengeröböl környéki utcák térsége, ahol sok tradicionális ételt kínáló taverna, kávézó és bár található.

Szálláskereső

Írja be a keresőbe az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a megjelölt időpontban Agios Nikolaosban foglalható szállások listája fog megjelenni a szállás árával együtt

Agios Nikolaos

Foglaljon szállást Agios Nikolaosban!Kattintson ide!
Szállás Agios Nikolaosban? Miért tetszik Agios Nikolaos az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Agios Nikolaosban? De miért érdemes Agios Nikolaosban szállást foglalni? Ismerje meg a szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségeket Agios Nikolaosban és Agios Nikolaos környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!